zaf logo 3

                                    Empowering Diagnosis

Menu

TRANSPLANTATION DIAGNOSTICS

 

Για την επίτευξη της πλήρους ασφάλειας στις μεταμοσχεύσεις οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις αιμοποιητικών βλαστοκυττάρων με βάση την ακριβή συμβατότητα δότη/λήπτη η Π. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και ο οίκος BAG Diagnostics προσφέρουν λύσεις υψηλής ακρίβειας και αποτελεσματικότητας. Τα προϊόντα του οίκου BAG Diagnostics διαθέτουν πιστοποίηση CE-IVD και αναπτύσσονται διαρκώς με βάση τις δικές σας απαιτήσεις. Μπορείτε να βασιστείτε σε πιστοποιημένα:

  • Μοριακά γενετικά διαγνωστικά προϊόντα HLA /SSO / SSP
  • HLA ορολογικά διαγνωστικά προϊόντα
  • Αντισώματα HLA

 

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε λύσεις και υπηρεσίες τυποποίησης που καθιστούν την καθημερινή εργαστηριακή ρουτίνα όσο το δυνατόν πιο άνετη.

 

HLA REAL-TIME PCR TYPING

 

HISTO TYPE Rainbow - η γρήγορη και αξιόπιστη λύση για το εργαστήριό σας! είναι η λύση για την απλή και γρήγορη τυποποίηση HLA με χαμηλή έως μεσαία ανάλυση. Χάρη στη βελτιστοποιημένη πολυπλεξία μπορείτε να τυποποιήσετε και τα 11 γονίδια HLA (HLA-A, B, C, DRB1/3/4/5, DQA1, DQB1, DPA1 και DPB1) που σχετίζονται με τις μεταμοσχεύσεις σε μόλις μία PCR πλάκα 96 φρεατίων. Εύκολο και φιλικό προς το περιβάλλον, χωρίς τζελ και τοξικά απόβλητα.

Χάρη στην τεχνική πολυπλεξίας με πέντε διαφορετικά κανάλια χρώματος, ανιχνεύονται όλα τα αλληλόμορφα, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Διαφοροποιήστε τις ομάδες αλληλόμορφων CWD και τα κοινά, μηδενικά αλληλόμορφα γρήγορα και εύκολα. Η ειδικότητα της αντίδρασης προσδιορίζεται από αμφότερες τις αλληλουχίες εκκινητή και ανιχνευτή. Αυτό αυξάνει την ανάλυση και μειώνει τις ψευδώς θετικές αντιδράσεις - για μεγαλύτερη ασφάλεια στη διάγνωση της μεταμόσχευσης.

Κάθε ένα από τα 96 φρεάτια περιέχει 1 εσωτερικό μάρτυρα ενίσχυσης και έως 4 αντιδράσεις ειδικών ομάδων αλληλόμορφων σε 4 διαφορετικά κανάλια. Αυτό αυξάνει την ικανότητα σε 384 HLA-ειδικές αντιδράσεις.

  • Αποτελεσματικό: 11 γονίδια HLA συμπιεσμένα σε μία πλάκα PCR 96 φρεατίων.
  • Γρήγορο: μειώστε το χρόνο αποτελέσματος στα 80 λεπτά.
  • Εύκολο: το φιλικό προς τον χρήστη λογισμικό μας PlexTyper® αναγνωρίζει πιθανά σφάλματα της PCR και ερμηνεύει αυτόματα τα δεδομένα.

HLA SSO TYPING

 

HISTO SPOT® SSO - ο εύκολος τρόπος τυποποίησης των HLA! Τα εξατομικευμένα συνδυαστικά κιτ που εξασφαλίζουν γρήγορη, απλή και ευέλικτη ροή εργασιών στη διάγνωση των συσχετισμών των ασθενειών στις μεταμοσχεύσεις.

 

  • Εύκολο: ολοκληρωμένη λύση για τυποποίηση HLA SSO

 

  • Ευέλικτο: για υψηλή και χαμηλή απόδοση με εξατομικευμένα συνδυαστικά κιτ

 

  • Γρήγορο: αυτοματοποιημένες αναλύσεις SSO με τον αναλυτή MR.SPOT® συμπεριλαμβανομένου φιλικού προς το χρήστη λογισμικού αξιολόγησης HISTO Match

 

  • Ασφαλές: χωρίς τζελ χωρίς τοξικά απόβλητα

HISTO SPOT® HLA AB

 

Το HISTO SPOT® HLA AB είναι το ιδανικό σύστημα για πριν και μετά τη μεταμόσχευση, ένα αυτοματοποιημένο και αξιόπιστο τεστ για τον εντοπισμό και την παρακολούθηση των HLA αντισωμάτων. Αποτελείται από τα διαγνωστικά κιτ, τον αναλυτή MR.SPOT® και τη μονάδα HLA AB του HISTO MATCH λογισμικού. Χάρη στον συνδυασμό αυτών των στοιχείων το εργαστήριο απολαμβάνει υψηλό επίπεδο αυτοματισμού και μια απλοποιημένη ροή εργασίας. Η χρήση μικροσυστοιχιών με ανασυνδυασμένες, ειδικές για τα αλληλόμορφα, πρωτεΐνες παρέχει αποτελέσματα υψηλής ανάλυσης.

 

  • Εύκολο: πλήρως αυτοματοποιημένη ροή εργασιών χωρίς χειροκίνητη παρέμβαση

 

  • Αποτελεσματικό: ανάλυση μικροσυστοιχιώνμε ελάχιστο όγκο δείγματος (2-10 µl ορού)

 

  • Ακριβής: άμεση αναγνώριση των αντισωμάτων HLA χάρη στα ανασυνδυασμένα μεμονωμένα αντιγόνα για HLA κατηγορίας I και HLA κατηγορίας II.

 

  • Ευέλικτο: απόδοση δειγμάτων 1-96 δειγμάτων