zaf logo 3

                                    Empowering Diagnosis

Menu

 Ολοκληρωμένες λύσεις έρευνας για τον καρκίνο

 

Ο καρκίνος είναι η κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως, καθώς ευθύνεται για σχεδόν έναν στους έξι θανάτους. Προκειμένου να πλοηγηθούμε στο περίπλοκο τοπίο των μεταλλάξεων και των διαφόρων τύπων γενετικής εκτροπής που οδηγούν στην εμφάνιση του καρκίνου, τα χαρακτηριστικά του προτάθηκαν ως ένα σύνολο λειτουργικών ικανοτήτων που αποκτήθηκαν από τα ανθρώπινα κύτταρα καθώς τα φυσιολογικά μετατρέπονται σε καρκινικά σε μια διαδικασία πολλαπλών σταδίων που συνήθως εξελίσσεται από προκαρκινική βλάβη σε κακοήθη όγκο.

 

Η Π. Ζαφειρόπουλος Α.Ε. σε συνεργασία με την Enzo Lifesciences δίνουν προτεραιότητα στην στήριξη των ερευνητών όπως εσείς στον αγώνα κατά του καρκίνου. Κατανοώντας ότι κάθε βήμα στην έρευνα για τον καρκίνο είναι ζωτικής σημασίας, έχουμε προσαρμόσει τις λύσεις μας για να σας υποστηρίξουμε από την αναγνώριση του στόχου μέχρι την ανάλυση μετά τη θεραπεία. Το πορτφόλιο των προϊόντων μας έχει σχεδιαστεί για να εξορθολογίζει τη ροή εργασίας ενός εργαστηρίου καθιστώντας το ερευνητικό ταξίδι σας αποτελεσματικό. Τα καινοτόμα προϊόντα και οι τεχνολογίες μας, θα σας εξοπλίσουν με τα εργαλεία που έχουν εμπιστευτεί και πιστοποιηθεί από την επιστημονική κοινότητα και τα οποία θα υποστηρίξουν το έργο σας θέτοντας νέα, καινοτόμα στοιχεία στην πρόοδο της μελέτης του καρκίνου. Καθώς τα χαρακτηριστικά του καρκίνου έχουν εξελιχθεί τις τελευταίες δύο δεκαετίες, αντίστοιχα το χαρτοφυλάκιο εργαλείων μας έχει εξελιχθεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δημιουργήθηκαν καινοτόμες τεχνολογίες, δοκιμές και αντιδραστήρια που θα βοηθήσουν στη γονιδιωματική, πρωτεϊνική, κυτταρική και ιστική ανάλυση, πέραν της χημείας μικρών μορίων.

  

«Ξετυλίγοντας» το περίπλοκο τοπίο του καρκίνου

 

Αναγνώριση στόχου

Είτε πρόκειται για ένα συγκεκριμένο γονίδιο, πρωτεΐνη, λιπίδια ή ένα ολόκληρο μονοπάτι, η αναγνώριση στόχου είναι ένα από τα πιο κρίσιμα βήματα στην έρευνα για τον καρκίνο και την ανακάλυψη φαρμάκων.

 

Χαρακτηρισμός στόχου

Ορισμένοι στόχοι μπορούν να παίξουν διαφορετικούς ρόλους ανάλογα με τον τύπο του κυττάρου ή το μικροπεριβάλλον, ως εκ τούτου, το βήμα χαρακτηρισμού είναι κρίσιμο για την κατανόηση του λειτουργικού ρόλου που παίζει στα φυσιολογικά κύτταρα έναντι των καρκινικών κυττάρων.

 

Ανάλυση Στόχων

Η επικύρωση του στόχου επιτυγχάνεται με την ανάλυση για την κατανόηση και τον έλεγχο του ρυθμιστικού μηχανισμού του και του ρόλου που παίζει στα χαρακτηριστικά του καρκίνου.

 

Μπορείτε να ανακαλύψετε την ποικιλία των διαφορετικών προϊόντων που συμβάλλουν σε οποιοδήποτε στάδιο από τα παραπάνω ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.enzolifesciences.com/browse/cancer/?utm_source=2023-12-Cancer-w1-intro&utm_medium=email&utm_campaign=Cancer

 

Για περισσότερες πληροφορίες η Ομάδα των εξειδικευμένων Επιστημονικών Συνεργατών της εταιρείας μας βρίσκεται στη διάθεσή σας.